Wilt u beginnen met de gezonde producten van Terrasana?

Ik geloof in plantaardig eten en dat ben ik de laatste tijd steeds meer gaan doen. Het is belangrijk voor mijn lichaam en voor mijn geest. Sinds ik plantaardiger ben gaan eten voel ik me energieker en beter in mijn vel. Op de site superfoodstore.nl kwam ik het merk Terrasana tegen, een merk dat helemaal staat voor positive eating. Wel 97% van hun producten is vegan en plastic free. Ze hebben verschillende soorten voeding: brood, groente en fruit in pot, Japans, kokosmelk, latte, mediterraan, havermout, notenpasta, snacks en meer. Zelfs de pizzabodems zijn plantaardig. Ik vind het geweldig en heb aardig wat voorraad ingeslagen nadat ik een product had besteld en uitgeprobeerd. De website biedt 20 pagina’s aan met alleen maar producten van Terrasana. Terrasana is een fijn merk dat echt hun best doet om een positieve bijdrage aan de wereld en aan het milieu doet. Ik heb als eerst de gembersiroop gekocht, hierna een aantal Japanse producten en de volgende keer ga ik een beetje richting de ontbijt spullen kijken. De prijzen zijn er naar gelukkig, niet te duur maar ook niet te goedkoop, dat zou ik dan ook weer niet vertrouwen. De Terrasana producten zien er leuk uit in hun verpakking en Terrasana is heel open over wat er in hun producten is verwerkt. De site heeft er voor gezorgd dat ik alles snel in huis had. Ze verkopen ook groenten in glazen potten zoals appelpuree en zuurkool. Er is genoeg om dingen mee uit te proberen dus dat is heel erg mooi. Op de website is ook een drogisterij aanwezig, een stukje met verzorgingsproducten, een stukje natuurvoeding en een stukje, logisch, superfoods. U kunt een account aanmaken om uw bestelling goed te kunnen volgen. De populaire producten en de populaire productgroepen staan ook vermeld op de site maar dan onderaan. Ze hebben veel positieve reviews en misschien ben ik naïef, maar ik vind dat gewoon belangrijk om te kunnen lezen.

Terrasana, een merk om trots op te zijn

Wij zijn er in ieder geval wel heel trots op, het is niet eens ons merk maar door de producten voelt het wel een beetje zo. We voelen ons ook beter en blijven hier bestellen. Het bestellen en bezorgen ging soepel en makkelijk en de spullen werden snel bezorgd. Wij zijn super tevreden!

Ook de overstap maken naar plantaardig eten?

Als u ook graag gezonder wilt eten, ga dan eens naar deze website, omdat:

  • De website veel diverse producten aanbiedt op het gebied van superfoods
  • Omdat er veel keuze is uit elk uniek merk
  • Omdat ze snel leveren en een goede klantenservice hebben

Ja, iets positiefs mag ook weleens gezegd worden over een bedrijf. We kunnen zo makkelijk klagen over wat een bedrijf fout doet maar wat een bedrijf goed doet, daar hoort u nauwelijks iets over. Dat is iets dat ik persoonlijk erg jammer vindt. Neem een keer een kijkje op de site, dan snapt u waar ik het over heb, en wie weet bestelt u ook nog wat! Ik kan het in ieder geval aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *