Hondenvoer voor jouw trouwe viervoeter

Je hond is je maatje, je vriendje, je alles. Hij staat altijd voor je klaar voor een lekkere wandeling of een fikse knuffelpartij. Met een hond in huis ben je nooit alleen en hoef je je ook nooit te vervelen. Je hond is dus belangrijk voor jou. En jij bent belangrijk voor je hond. En dat laat hij je weten ook. Iedere keer als jij de kamer binnen komt, kwispelt hij met zijn staart. Jullie hebben aan één blik genoeg. Zo ken je de blik die zegt "ik lust wel een hapje" beter dan alle andere blikken. Het is dus verstandig om altijd voldoende goed hondenvoer op voorraad te hebben.

Welk hondenvoer is goed voor jouw hond?

Dat hangt van een aantal factoren af. Een van deze factoren is de leeftijd van je hond. Heb je een puppy of juist een oude hond? Het juiste voer kan een hoop verschil maken. Puppy's spelen, rennen en bewegen veel, zij kunnen dus wel wat extra energie gebruiken. Heb je een oude hond die eigenlijk alleen nog eens af en toe een rondje wil wandelen, of liever gezegd, sjokken, dan is hondenvoer met veel energie niet nodig. Je oude hond zou daar alleen maar heel dik van worden.

Neem de gezondheid van je hond in gedachten

Heeft je hond last van zijn gewrichten of van allergieën? Dan kan het verstandig zijn om over te stappen naar dieetvoer. Doe dit echter pas nadat je hond is gezien door de dierenarts. Er kan natuurlijk ook een ander probleem de kop op steken. Een probleem dat met ander hondenvoer niet te verhelpen is. Er zijn zoveel soorten hondenvoer dat het sowieso slim is om je door de dierenarts te laten adviseren. Je hoeft dit voer echter niet bij de dierenarts te kopen. De aanschaf van welk hondenvoer dan ook doe je online.

Beloon je hond regelmatig

Heeft je hond een nieuw kunstje geleerd? Kan hij opzitten en pootjes geven en doet hij dat op commando? Dan is het wel tijd voor een beloning. Ook hondensnacks bestel je online. Je hond zal er gek op zijn en nog beter zijn best doen om goed te luisteren en in jouw buurt te blijven. Hondensnacks zijn niet alleen lekker voor je hond, ze zijn in veel gevallen ook nog eens goed voor zijn tanden. Doordat hij flink moet kauwen op deze snacks worden andere etensresten verwijderd. Dit kan ervoor zorgen dat je hond geen last meer heeft van tandvleesontstekingen en een stinkende adem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *