Een borrelpakket thuis laten bezorgen

De tijd waar we nu in zitten is allemaal net een beetje anders dan we allemaal gewend zijn. Voorheen werden feestelijke gebeurtenissen altijd samen gevierd. Helaas kan dat dit jaar in de meeste gevallen niet. Dit hoeft natuurlijk niet te beteken dat er geen onderlinge verbinding of gezelligheid kan zijn. Er bestaan namelijk allerlei lekkere borrelpakketten die gewoon thuisbezorgd kunnen worden. Een borrelpakket online bestellen is gemakkelijker dan de meeste mensen denken. Zo kan er bij Charles gekozen worden uit meerdere verschillende pakketten zoals bijvoorbeeld een aantal bier borrelpakketten. Het ligt een beetje aan de doelgroep en waar de smaak van u zelf of degene aan wie u het cadeau wil geven ligt. Er zijn namelijk speciale bierpakketten, met hierin ook speciaal bieren zoals La Chouffe of Jopen. Deze biertjes in het borrelpakket kunnen variëren van zomerse smaken tot echte hop smaken. 

Verschillende pakketten

Wanneer degene waar u het borrelpakket aan cadeau wil geven niet zo fan is van bier zijn er ook heerlijke pakketten met wijn. Buiten de selectie aan wijnen zijn er ook andere bubbels te bestellen. Bij een goed borrelpakket hoort natuurlijk niet alleen wijn of bier, maar ook lekkere hapjes. Daarom zijn er bij Charles borrelpakketten inclusief lekkere hapjes. Er is bij het samenstellen van de pakketten goed nagedacht en daarom is elk borrelpakket anders. Er kan gekozen worden tussen veel verschillende soorten hapjes. Ook kan er gekozen worden voor een specifiek land, zoals Italië of Spanje. Bij het borrelpakket van Spanje kan er dan gerekend worden op heerlijke droge worst en manchego kaas in combinatie met heerlijke wijnen, waardoor het net voelt alsof u echt in Spanje bent. Bij het Italiaanse pakket zullen er ook typische producten inzitten zoals limoncello en sardines. 

Een complete box

Een borrelpakket cadeau geven kan in heel veel situaties. Zo kan een werkgever besluiten om voor de nieuwjaarsborrel een borrelpakket thuis te laten bezorgen bij alle werknemers. Er kan dan online worden samengekomen terwijl iedereen geniet van heerlijke hapjes en drankjes. Ook is het borrelpakket een goed geschenk om aan een dierbaar iemand cadeau te geven. Bijvoorbeeld aan vrienden of familie. Zij kunnen dan een avondje echt even genieten van een heerlijke borrel. Om uw dierbare nog meer te laten genieten kan er ook gekozen worden voor een complete borrel box met glazen en borrelplank. Hierdoor kan de wijn, bier of de bubbels direct worden ingeschonken en is het borrelpakket echt een complete ervaring. Ook kan de heerlijke kaas direct aangesneden worden op de prachtige borrelplank gemaakt van beukenhout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *